Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Cukinia w panierce

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

cukinia 1 szt mała
jajko 2 szt
Bułka tarta klasyczna Prymat
sól i pieprz
olej do smażenia
Przyprawa do kurczaka złocista skórka Prymat łyżeczka

Przepis i sposób przygotowania na: Cukinia w panierce

Cukinię kroimy plastry, wydrążamy gniazda nasienne,posypujemy solą i pieprzem. Jajka roztrzepujemy widelcem dodajemy przyprawę do kurczaka i mieszamy. Cukinię panierujemy w jajku następnie w bułce tartej i smażymy na rozgrzanym oleju.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Małgorzata Pin 30.08.2015 20:36
Musi być dobre.
Róża1 30.08.2015 17:23
też taką robię :-)
ilka01 30.08.2015 12:23
pyszne, robię takie często
Motorek 30.08.2015 10:34
bardzo dobra

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak