Przepis i sposób przygotowania na: cukinia a'la lasagne
Kroki postępowania
Robimy sos beszamel: masło roztapiamy, dodajemy mąkę i chwilę smażymy, wlewamy zimne mleko i ciągle mieszając gotujemy aż lekko zgęstnieje.
Smacznego!
mięso mielone | 300 g |
pomidory | 4 szt |
cebula | 1 szt |
czosnek | 1 ząbek |
szpinak | 200 g |
mleko | 3/4 szklanki |
mąka | 4 łyżki |
masło | 2 łyżki |
sól | |
cukinia | 1 szt |
Bazylia suszona Prymat | 2 łyżeczki |
oregano | 1 łyżeczka |
ser żółty | 300 (tarty) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: