Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Crostini z serem pleśniowym i pieczarkami

5.0
(43)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Chrupiące crostini z wyrazistym serem pleśniowym, pieczarkami marynowanymi. Prosta, pyszna przekąska.

Składniki:

Przepis i sposób przygotowania na: Crostini z serem pleśniowym i pieczarkami

1. Rozgrzej piekarnik do 180°C.

 

2. Bagietkę pokrój w plastry i poukładaj na blasze wyłożonej papierem do pieczenia. Na każdej kromce ułóż plaster sera pleśniowego.

3. Piecz bagietki ok 10 minut.

4. Pokrój pieczarki marynowane w plasterki. Przed podaniem na każdej grzance połóż 2-3 plasterki pieczarek marynowanych Smak.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak