Crostini z serem pleśniowym i pieczarkami

Crostini z serem pleśniowym i pieczarkami

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
1 - 2

Chrupiące crostini z wyrazistym serem pleśniowym, pieczarkami marynowanymi. Prosta, pyszna przekąska.

  Przepis doceniony przez Doradcę Smaku
Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

gniazd

gniazda

dużej łyż.

duża łyż.

ml

mała puszka

łyżeczka

łyżka

szklanka

Wyślij składniki na:

Przepis i sposób przygotowania Crostini z serem pleśniowym i pieczarkami

1. Rozgrzej piekarnik do 180°C.

 

2. Bagietkę pokrój w plastry i poukładaj na blasze wyłożonej papierem do pieczenia. Na każdej kromce ułóż plaster sera pleśniowego.

3. Piecz bagietki ok 10 minut.

4. Pokrój pieczarki marynowane w plasterki. Przed podaniem na każdej grzance połóż 2-3 plasterki pieczarek marynowanych Smak.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat