Crepes z warzywami i parmezanem

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • cukinia

    1
  • bakłażan

    1
  • papryka

    1
  • parmezan starty

    40 gram
  • mleko

    300 ml
  • mąka

    300 gram
  • sól

    do smaku
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Zmieszaj mleko i mąkę z dodatkiem soli i upiecz crepes (naleśniki).
Pokrojone warzywa usmaż na patelni.
Wypełnij naleśnik warzywami. Zwiń w rulon i posyp parmezanem. Zapiekaj w piekarniku (180C) przez ok. 8 min.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat