Conchiglioni nadziewane tuńczykiem

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • Conchiglioni

    5 szt
  • tuńczyk kawałki w oleju

    2-3 łyżki
  • groszek konserwowy

    2 łyżki
  • kukurydza w puszce

    2 łyżki
  • majonez

    1 łyżka
  • kiełki

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Kroki postępowania

Krok 1 - Conchiglioni nadziewane tuńczykiem foto
Makaron gotujemy w osolonej wodzie , odcedzamy .
Krok 2 - Conchiglioni nadziewane tuńczykiem foto
Tuńczyka odcedzamy z nadmiaru oleju , dodajemy groszek z puszki .
Krok 3 - Conchiglioni nadziewane tuńczykiem foto
kukurydzę odcedzamy z nadmiaru zalewy , dodajemy do skladników nadzienia , mieszamy .
Krok 4 - Conchiglioni nadziewane tuńczykiem foto
Wszystko doprawiamy do smaku , dokładamy majonez , mieszamy farsz .Nadziewamy muszle .
Krok 5 - Conchiglioni nadziewane tuńczykiem foto
Układamy na talerzu , dekorujemy , wierzch posypujemy kiełkami .

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (10)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
gosia56 05.11.2013 19:24
lubię taki makaron
Katarzyna34 04.11.2013 17:08
świetne muszelki
Andrzej8 04.11.2013 17:00
wygląda super
ajres 04.11.2013 16:53
lubie takie potrawy
Olga_SK 04.11.2013 16:49
Ładnie wygląda i zapewne tak też smakuje :)
Anna133 04.11.2013 16:19
super tak podane danie ;)
eMMe 04.11.2013 16:17
Na pewno pyszne:)
Stenka 04.11.2013 16:13
apetyczne i smaczne
Kuchenka 04.11.2013 16:12
fajne jedzonko
Krzysztof15 04.11.2013 16:11
super tez robie podobne

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat