Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Conchiglioni nadziewane tuńczykiem

2.0
(8)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

Conchiglioni 5 szt
tuńczyk kawałki w oleju 2-3 łyżki
groszek konserwowy 2 łyżki
kukurydza w puszce 2 łyżki
majonez 1 łyżka
kiełki

Przepis i sposób przygotowania na: Conchiglioni nadziewane tuńczykiem

Kroki postępowania

1
Makaron gotujemy w osolonej wodzie , odcedzamy .
Krok 1 - Conchiglioni nadziewane tuńczykiem foto
2
Tuńczyka odcedzamy z nadmiaru oleju , dodajemy groszek z puszki .
Krok 2 - Conchiglioni nadziewane tuńczykiem foto
3
kukurydzę odcedzamy z nadmiaru zalewy , dodajemy do skladników nadzienia , mieszamy .
Krok 3 - Conchiglioni nadziewane tuńczykiem foto
4
Wszystko doprawiamy do smaku , dokładamy majonez , mieszamy farsz .Nadziewamy muszle .
Krok 4 - Conchiglioni nadziewane tuńczykiem foto
5
Układamy na talerzu , dekorujemy , wierzch posypujemy kiełkami .
Krok 5 - Conchiglioni nadziewane tuńczykiem foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gosia56 05.11.2013 19:24
lubię taki makaron
Katarzyna34 04.11.2013 17:08
świetne muszelki
Andrzej8 04.11.2013 17:00
wygląda super
ajres 04.11.2013 16:53
lubie takie potrawy
Olga_SK 04.11.2013 16:49
Ładnie wygląda i zapewne tak też smakuje :)
Anna133 04.11.2013 16:19
super tak podane danie ;)
eMMe 04.11.2013 16:17
Na pewno pyszne:)
Stenka 04.11.2013 16:13
apetyczne i smaczne
Kuchenka 04.11.2013 16:12
fajne jedzonko
Krzysztof15 04.11.2013 16:11
super tez robie podobne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak