Przepis i sposób przygotowania na: Ciemny biszkopt z bananem i ananasem w galaretce
Kroki postępowania
Odłożyć w chłodne miejsce do lodówki.
mąka tortowa | 1/2 szklanki |
kakao | 2 łyżki |
cukier | 1/2 szklanki |
proszek do pieczenia | 1 łyżeczka |
jajko | 3 szt |
śmietana 30% | 300 ml |
galaretka agrestowa | 1 szt |
woda | 1/2 szklanki |
galaretka czerwona | 2 szt |
woda | 0,750 -100 ml |
banan | 2 szt |
ananas w puszce | 1/2 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: