Składniki:
Lista składników
cielęcina bez kości | 60 dag |
woda | 1,5 L |
włoszczyzna | 25 dag |
SOS
wywar z ugotowanej cielęciny | 1/2 L |
śmietana 18 proc | 1/2 szkl |
masło | 3 dag |
mąka pszenna | 3 dag |
cytryna | 1 szt |
sól | |
cukier |
cielęcina bez kości | 60 dag |
woda | 1,5 L |
włoszczyzna | 25 dag |
wywar z ugotowanej cielęciny | 1/2 L |
śmietana 18 proc | 1/2 szkl |
masło | 3 dag |
mąka pszenna | 3 dag |
cytryna | 1 szt |
sól | |
cukier |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: