Przepis i sposób przygotowania na: Ciasto z ryżem
Kroki postępowania
Gdy cisto przestygnie w misce ubić śmietanę 30 % i wylać na placek. Gotowy włożyć do lodówki do schłodzenia.
mleko 3,2% | 1,75 l |
masło | 4 łyżki |
Cynamon mielony Prymat | 3 łyżki |
ryż | 20 dag |
jajko | 4 jajka |
cukier kryształ | 10 dag |
proszek do pieczenia | 5 łyżeczek |
aromat waniliowy | do smaku |
wiórki kokosowe | do smaku |
śmietana 30% | 1 opakowanie |
sól | sczypta |
wódka | 2 kieliszki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: