Przepis i sposób przygotowania na: Ciasto z gruszkami
Kroki postępowania
Margarynę ucieramy z jajkami i cukrem.
Śnieżkę przygotowujemy według przepisu na opakowaniu.
Ciasto: | |
margaryna | 20 dag |
cukier | 20 łyżek |
mąka pszenna | 20 łyżek |
jaja | 6 szt |
proszek do pieczenia | 2 łyżeczki |
gruszki | 7 szt |
kakao | 4 łyżki |
czekolada mleczna | 1 szt |
Masa ze śnieżki: | |
śnieżka | 1 szt |
galaretka agrestowa | 1 szt |
woda | 0,5 szkl |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: