Przepis i sposób przygotowania na: Ciasto STYROPIAN z malinami
Kroki postępowania
Masę wylać do foremki.
Piec 60 - 65 minut w temperaturze 175 stopni.
mąka | 3 szk |
margaryna | 200 g |
cukier puder | 1/2 szk |
żółtko jajek | 5 szt |
proszek do pieczenia | 1 łyżeczka |
śmietana 18 proc | 1 l |
białko | 5 szt |
cukier puder | 3/4 szk |
budyń waniliowy | 2 op |
mąka ziemniaczana | 1 łyżka |
proszek do pieczenia | 1/2 łyżeczki |
maliny świeże | 150 g |
cukier puder | do posypania |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: