Przepis i sposób przygotowania na: Ciasto śmietankowe
Kroki postępowania
Do śmietany wsypujemy śnieżki i ubijamy, dodajemy ser mieszamy i wlewamy tężejącą galaretkę.
mąka pszenna | 2 szkl |
żółtko jajek | 2 szt |
proszek do pieczenia | 2 łyzeczki |
margaryna | 1/2 kostki |
masło | 1/2 kostki |
cukier puder | 2 łyżki |
cukier waniliowy | 1 łyżeczka |
ser biały | 500 gram |
śmietana kremówka | 400 ml |
śmietana | 2 op śnieżki w proszku |
galaretka cytrynowa | 2 szt |
owoce | 1 puszka |
galaretka wiśniowa | 1 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: