Przepis i sposób przygotowania na: Ciasto słodka pokusa
Forma 25x40cm.
mąka pszenna | 1 szklanka |
mąka ziemniaczana | 1/4 szklanki |
cukier | 3/4 szklanki |
jajko | 5 sztuk |
proszek do pieczenia | 1 łyżeczka |
kakao | 1 łyżka |
śmietana 30% | 0,5 litra |
baton | 3 sztuki pokruszone batony kit kat |
cukier puder | 3 łyżeczki |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 3 łyżeczki |
kajmak | 1 puszka |
herbatniki | 5-6 opakowań |
śmietana 30% | 0,5 litra |
fix do śmietany | 2 sztuki |
cukier puder | 2 łyżki |
cukier waniliowy | 1 opakowanie |
czekolada starta | 100 gram |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: