Składniki:
szpinak świeży lub mrożony | 450 g |
mąka krupczatka | 2 szkl |
jajko | 3 |
olej | 1 szkl |
cukier | 1 szkl |
proszek do pieczenia | 3 łyżeczki |
śmietana kremówka | 500 ml |
fix do śmietany | 3 op |
cukier puder | 2-3 łyżki |
żurawina | 100 g |
szpinak świeży lub mrożony | 450 g |
mąka krupczatka | 2 szkl |
jajko | 3 |
olej | 1 szkl |
cukier | 1 szkl |
proszek do pieczenia | 3 łyżeczki |
śmietana kremówka | 500 ml |
fix do śmietany | 3 op |
cukier puder | 2-3 łyżki |
żurawina | 100 g |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: