Składniki:
szpinak | 200 g |
cebula | 1 szt. |
czosnek | 3 ząbki |
śmietana | 2-4 łyżki |
ser feta | 0,5 opakowania |
płatki migdałowe | |
Gałka muszkatołowa mielona Prymat | |
pieprz | |
sól do smaku | |
ciasto francuskie | 2 opakowania |
szpinak | 200 g |
cebula | 1 szt. |
czosnek | 3 ząbki |
śmietana | 2-4 łyżki |
ser feta | 0,5 opakowania |
płatki migdałowe | |
Gałka muszkatołowa mielona Prymat | |
pieprz | |
sól do smaku | |
ciasto francuskie | 2 opakowania |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: