Przepis i sposób przygotowania na: Ciasto Chuba
Kroki postępowania
Ciasto bez dodatku rozwałkować na blaszce, pozostałe włożyć do zamrażalnika.
mąka pszenna | 3,5 szkl |
margaryna | 1 szt |
proszek do pieczenia | 2 łyżeczki |
jajko | 5 szt |
cukier puder | 10 dkg |
aromat pomarańczowy | do smaku |
powidła śliwkowe | 1 szt |
orzechy | 10 dkg |
morele suszone | 10 dkg |
śliwki suszone | 10 dkg |
wiśnie w syropie | do smaku |
rodzynki | 10 dkg |
cukier kryształ | 1 szkl |
mąka ziemniaczana | 2 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: