Ciastka cukrowe

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • cukier

    50 dkg
  • migdały

    18 szt
  • białko

    2 szt
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Do białek dodać trochę cukru i trzeć na lukier,a potem dodać utłuczone na masę migdały i wyrabiać nożem,po czym wyciskać foremką ciastka,kłaśc na wysmarowaną blaszkę i piec w piekarniku ,podawać do zup owocowych.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
MAR3STA 17.02.2011 18:27
super dodatek do zup;)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat