Chrupiący chleb z oliwą z oliwek

Chrupiący chleb z oliwą z oliwek

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek

×

kg

g

kostka

gramów

ml

duża łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • chleb tostowy

    4 skibki
  • oliwa

    4 łyżki
  • czosnek

    2 ząbki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Przecisnąć czosnek przez czosnkownice i dodac do oliwy (można to zrobić w małej miseczce ) Następnie chleb opiec w tosterze a na koniec posmarować \"czosnkową oliwą\" podawać na ciepło. Można również przyrządzić to w wersji na grillu

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

halinka1011

17.08.2011 20:13
smakowite

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat