Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

CHRUPIĄCE CIACHO

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

mąka 300 g
masło 200 g
żółtko jajek 2-3 szt
czekolada 2 szt
orzechy włoskie garść

Przepis i sposób przygotowania na: CHRUPIĄCE CIACHO

Mąkę masło i żółtka zagnieść ,ciasto wstawić do lodówki do schłodzenia.Rozwałkować na blaszkę ponakłuwać widelcem upiec.Masę kajmakową rozsmarować na cieście posypać posiekanymi orzechami polać roztopioną czekoladą.Schłodzić.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Joanna23 28.02.2013 05:09
muszę sprubować

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak