Składniki:
maślanka | 2 szklanki |
orzechy włoskie | 1/4 szklanki |
jajka ugotowane na twardo | 2 |
sól | 1/2 łyżeczki |
cukier | 1/2 łyżeczki |
ogórek zielony | 1/2 sztuki |
cebula czerwona | 1/2 sztuki |
rzodkiewka | 220 gram |
ocet winny czerwony | 1 łyżka |
maślanka | 2 szklanki |
orzechy włoskie | 1/4 szklanki |
jajka ugotowane na twardo | 2 |
sól | 1/2 łyżeczki |
cukier | 1/2 łyżeczki |
ogórek zielony | 1/2 sztuki |
cebula czerwona | 1/2 sztuki |
rzodkiewka | 220 gram |
ocet winny czerwony | 1 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: