Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Chlebek z grilla

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ser żółty 250 g
masło 2 łyżki
czosnek 2-3 ząbki
Papryka słodka mielona Prymat 5-6 łyżek
bułka paryska 1 szt.

Przepis i sposób przygotowania na: Chlebek z grilla

1.Ser zetrzeć na tarce na grubych oczkach.
2.Ser wymieszać z masłem, posiekanym drobno czosnkiem oraz papryką ( farsz musi być mocno paprykowy, więc nie należy się obawiać dodania zbyt dużej jej ilości)
3. Smarować chleb nadzieniem ( tak, żeby powstawały podwójne kromki)
4.Całość zawinąć szczelnie w folię i zapiekać na grillu z obu stron.
To hit sezonu naszego tegorocznego grilla :). Szczerze polecam!!!

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Kulinarna Ja 11.10.2012 11:26
Smaczne to! :) Prostota to jest to! Pozdrawiam
Justyna87 01.10.2012 18:25
też podobne robię jak grila palimy
Konczi 01.10.2012 18:07
smak wakacji na wsi
Marta1986 01.10.2012 18:04
fantastyczne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak