Chlebek z grilla

Chlebek z grilla

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek

×

kg

g

kostka

gramów

ml

duża łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • ser żółty

    250 g
  • masło

    2 łyżki
  • czosnek

    2-3 ząbki
  • słodka papryka mielona

    5-6 łyżek
  • bułka paryska

    1 szt.
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

1.Ser zetrzeć na tarce na grubych oczkach.
2.Ser wymieszać z masłem, posiekanym drobno czosnkiem oraz papryką ( farsz musi być mocno paprykowy, więc nie należy się obawiać dodania zbyt dużej jej ilości)
3. Smarować chleb nadzieniem ( tak, żeby powstawały podwójne kromki)
4.Całość zawinąć szczelnie w folię i zapiekać na grillu z obu stron.
To hit sezonu naszego tegorocznego grilla :). Szczerze polecam!!!

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (4)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Kulinarna Ja

11.10.2012 11:26
Smaczne to! :) Prostota to jest to! Pozdrawiam

Justyna87

01.10.2012 18:25
też podobne robię jak grila palimy

Konczi

01.10.2012 18:07
smak wakacji na wsi

Marta1986

01.10.2012 18:04
fantastyczne

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat