Przepis i sposób przygotowania na: Chlebek orzechowo - bakaliowy
Kroki postępowania
W tym czasie nagrzać piekarnik do 200 stopni C.
mąka krupczatka | 300 g |
mąka żytnia | 200 g |
słonecznik łuskany | 4 łyżki |
orzeszki piniowe | 2 łyżki |
orzechy pistacjowe | 2 łyżki |
sól | 1 łyżeczka |
cukier | 1 łyżeczka |
drożdże | 20 g |
rodzynki | 2 łyżki |
morele suszone | 50 g |
śliwki suszone | 50 g |
serwatka | 500 ml |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: