Przepis i sposób przygotowania na: Chlebek cytrynowo-pieprzowy
Kroki postępowania
Dodać masło i końcami palców rozcierać je z mąką na okruszki.
Wierz naciąć na 8 trójkątów. Oprószyć mąką.
Chlebek z wierzchu chrupiący ,a w środku miękki.
mąka pszenna | 25 dag |
proszek do pieczenia | 2 łyżeczki |
sól | 1 łyżeczka |
masło | 5 dag |
Cebula suszona Prymat | 1 łyżka |
ser cheddar | 9 dag |
ocet | 2 łyżeczki |
mleko | 180 ml |
Pieprz cytrynowy mielony Prymat | 2 łyżeczki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: