Składniki:
mąka | 1 szkl. |
mąka kukurydziana | 1 szkl. |
sól | 1 łyżeczki |
kukurydza-ziarna | 1|2 szkl. |
proszek do pieczenia | 2 łyżeczki |
cukier ciemny | 4 łyżki |
jajko | 1 szt |
bekon | 8 plastrów |
żółty ser | 4 plastry |
mleko | 1 szkl. |
masło | 2 łyżki |
mąka | 1 szkl. |
mąka kukurydziana | 1 szkl. |
sól | 1 łyżeczki |
kukurydza-ziarna | 1|2 szkl. |
proszek do pieczenia | 2 łyżeczki |
cukier ciemny | 4 łyżki |
jajko | 1 szt |
bekon | 8 plastrów |
żółty ser | 4 plastry |
mleko | 1 szkl. |
masło | 2 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: