Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Cebulowe talarki

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

cebula 2
mąka pszenna 1 szklanka
jajko 1
sól
olej do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: Cebulowe talarki

Cebule obieramy z łupin, a następnie ostrym nożem kroimy na 6 mm plastry.

W misce rozmącamy jajko z dodatkiem mąki , soli i oregano.
Mieszamy na jednolita masę.

Cebule maczamy z każdej strony w cieście i kładziemy na rozgrzany olej na patelni.

Smażymy z obu stron na rumiano.
Doskonała przekąska.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

caralajna 21.11.2012 19:41
fajne
IZABELA29 08.11.2012 18:24
zdrowe chipsy..... :)
Bernadeta 08.11.2012 13:52
fajna cebulka
Goya 08.11.2012 12:12
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak