Przepis i sposób przygotowania na: Cebulowe pizzerinki z pieczarkami
Kroki postępowania








mąka pszenna | 1,5 szklanki |
mleko | 150 ml |
drożdże świeże | 2,5 dag |
sól | 0,5 łyżeczki |
cukier | 0,5 łyżeczki |
masło | 3 łyżki ( rozpuszczone) |
Cebulka smażona Prymat | 2 łyżki |
siemię lniane | 2 łyżki |
por | 1 szt |
olej | 2-3 łyżki |
pieczarki | 30 dag |
sól do smaku | |
pieprz | do smaku |
sos sojowy | do smaku |
ser żółty | 10-15 dag |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: