Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Carpaccio z warzyw

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

rzodkiew biała
pomidor
ocet winny
olej rzepakowy
ser biały

Przepis i sposób przygotowania na: Carpaccio z warzyw

Jeżeli przygotowujemy porcję dla jednej osoby wystarczy nam kawałek rzodkwi i jeden pomidor. Oba warzywa kroimy na cienkie plastry. Układamy je na przemian. Skrapiamy octem winnym i olejem rzepakowym. Na koniec posypujemy pokruszonym białym serem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

sammakko 18.04.2016 10:35
dziękuję :)
agi0911 17.04.2016 08:24
Bardzo ładnie wygląda to carpaccio

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak