Camemmebert w pistacjach

Camemmebert w pistacjach

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

g

kg

gramów

gniazda

gniazd

ml

duża łyż.

dużej łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • ser pleśniowy

    1 sztuka
  • jajko

    1 sztuka
  • pistacje

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Serek cammembert przekroić na pół. Każdy plasterek obtoczyć w jajku, w bułce, w mące a na końcu w pokrojonych pistacjach. Smażyć chwilę na rozgrzanym oleju, aż ser będzie się delikatnie rozlewał.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
PaniMISIOWA 26.02.2011 09:12
fajny
Grażyna13 18.10.2010 17:53
Super serek !

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat