Przepis i sposób przygotowania na: Forszmak .*.
Naczynia żaroodporne wysmarować masłem i wysypać tarą bułką, włożyć masę i zapiec 30-40 min w temperaturze 180 stopni C.
Potrawa przypomina pasztet.
ziemniaki ugotowane | 20 dag |
śledzie | 2 szt |
jabłka | 3 szt |
śmietana | 10 dag |
masło | 6 dag |
jajko | 4 szt |
cebula | 1 szt |
Kucharek SMAK LATA | 2 łyżezczki |
Gałka muszkatołowa mielona Prymat | do smaku |
Pieprz czarny Prymat w młynku | do smaku |
cielęcina | 20 pieczona |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 5 łyżek |
Ziele angielskie mielone Prymat | do smaku |
Sól ziołowa jodowana Prymat | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: