Camembert z rubinową zaprawą :

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • ,,Rubinowa zaprawa ,,

    - kilka łyżeczek
  • pieprz kolorowy

    mielony do smaku
  • jabłko

    - kilka plasterków
  • camembert

    1 plastry
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Ser skropić sosem i posypać mielonym pieprzem . Obok podać resztę sosu i plastry jabłka lub gruszki.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Juleczka20 20.12.2011 11:25
świetne i super talerzyk:)
Agnik 07.09.2011 11:09
super
Agnieszka/picola 20.05.2011 18:47
proste i szybkie

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat