Camembert na rukoli

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • rukola

    1 szt
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

1. Na talerzach układamy rukolę, brzoskwinie i polędwicę kroimy w paseczki, układamy na rukoli, polewamy oliwą z oliwek i sokiem z limonki, solimy, pieprzymy,

2. serki kroimy w poprzek na pół, obtaczamy w jajku i mącę, obsmażamy na patelni,

3. układamy na sałatce

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
rakow2 07.06.2011 17:09
można by spróbować jak to smakuje

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat