Całuski w Czekoladzie

Całuski w Czekoladzie

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

g

kg

gramów

gniazda

gniazd

ml

duża łyż.

dużej łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • truskawki świeże

    1 pojemniczek
  • czekolada biała

    1 tabliczka
  • czekolada mleczna

    1 tabliczka
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Truskawki wcześniej dokładnie umyć ,osuszyć i schłodzić w lodówce. Czekolady połamać i każdą w osobnej miseczce rozpuścić w kąpieli wodnej. Truskawki moczymy z jednej strony w ciemnej czekoladzie , a drugą połowę w białej. Tak przygotowane truskawki układamy na pergaminie ,aby czekolada zastygła.Smacznego!

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (13)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
kanu83 15.08.2013 19:45
Alez to apetycznie się prezentuje
Klausia 27.06.2013 17:02
wyglądają naprawdę fajnie :)
plocia 07.10.2012 22:21
jezu, wyglądają bajecznie, aż ślinka cieknie
Bernadeta1 06.10.2012 10:11
wygląda rewelacyjnie
Katarzyna59 17.08.2012 16:44
wspaniałe
jozefinach 28.05.2012 17:32
Pyszności.
Justyna28 29.04.2012 14:48
super pomysł:)
PaniMISIOWA 24.04.2012 19:38
wspaniałe!!!
czekoladka_m 17.04.2012 13:50
fajne i mega proste:):)
jola1508 27.03.2012 21:08
apetycznie wyglądają

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat