Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Burger z indyka

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

mięso indycze 700 gram
kolendra mielona 1 łyżeczka
Kmin rzymski mielony Prymat 1/2 łyżeczki
cebula 1 szt
czosnek 1 ząbek
musztarda 1 łyżeczka
sól 1 łyżeczka
papryczka chili 1/2 łyżeczki

Przepis i sposób przygotowania na: Burger z indyka

Do mięsa mielonego z indyka dodaj przyprawy, cebulę pokrojoną w drobną kostkę i starty na tarce czosnek, dodaj musztardę i wymieszaj. Uformuj kotlety i smaż na patelni grillowej. Podawaj z pure ziemniaczanym i np. z brokułem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Aleksandra/Olcia 22.02.2017 17:14
pyszności na obiadek
Edita 22.02.2017 16:29
fajny obiadek

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak