Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Bulion Henryka

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

bulion 4 filiżanki
węgorz wędzony 10 dag
szynka wędzona 10 dag
masło 1 lyżka
koperek

Przepis i sposób przygotowania na: Bulion Henryka

Węgorza obrać ze skóry i ości, pokrajać w kostkę. Szynkę zemleć, utrzeć z masłem, uformować okrągłe gałki. Bulion rozlać do filiżanek, włożyć gałki z szynki, węgorza i posiekany koperek.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak