Bułeczki zapiekane

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • kajzerki

    10 SZT.
  • pieczaerki

    40-50 DAG
  • cebula

    2 szt
  • ser żółty

    30 dag
  • mleko

    DO SMAKU
  • olej

    DO SMAKU
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Bułki kajzerki kroimy na połowę i wydrążamy środek. Pieczarki i cebulę smażymy i nakładamy do środka kajzerek. Posypujemy serem żółtym startym na tarce. Przykrywamy wierzch. Bułkę moczymy z obu stron w mleku obtaczamy w bułce tartej i smażymy z obu stron na oleju.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
malenkaaa_85 05.06.2010 13:19
Też musze tak je zrobic swietne
Tomcio1 05.06.2010 13:13
Palce lizac wygladaja apetycznie

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat