Przepis i sposób przygotowania na: Bułeczki z puree z dyni, żurawiną i białą czekoladą
Polewa: Czekoladę rozpuszczamy w mleku, cały czas mieszając. Następnie polewamy upieczone bułeczki.
mąka pszenna | 6 szklanek |
cukier drobny | pol szklanki |
drożdże suche | 2 lyzeczki |
jajko | 1 szt |
mleko 2% | 1 szklanka |
masło | 150 g |
skórka z cytryny | 1 lyzka |
żurawina | pol szklanki |
puree z dyni | 1 szklanka |
jajko | 1 szt |
czekolada biała | 1,5 tabliczki |
mleko 3,2% | 7 lyzek |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: