Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Bułeczki z farszem w sezamie

Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pieczarki 500 gram
kapusta kiszona 250 gram
sezam
jajko 2 szt
olej
sól i pieprz do smaku
bułeczki 10 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Bułeczki z farszem w sezamie

Z jednej strony bułeczek odcinamy niewielkie piętki i drylujemy środek.Pieczarki kroimy w plasterki i smażymy na oleju,pod koniec dodajemy kapustę i przyprawy.Nakładamy farsz do bułeczek,zatykamy piętką i panierujemy w roztrzepanym doprawionym jajku i w sezamie.Obsmażamy z obu stron na złoto.Można podać z barszczem.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Bernadeta1 20.04.2013 19:44
smaczne jedzonko
MagdaXXX 17.04.2013 20:52
fajny przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak