Przepis i sposób przygotowania na: Bucatini alla puttanesca z cukinią, oliwkami i tuńczykiem
Kroki postępowania
Sosów z owocami morza nie posypuje się startym serem.
makaron | 500g Bucatini |
tuńczyk w sosie własnym | 1 puszka |
tuńczyk kawałki w oleju | 1 puszka |
pomidory krojone z puszki | 2 puszki |
oliwki zielone | 100 g |
anchois | 5 filecików |
cukinia | 1 młoda |
czosnek | 3 ząbki |
zioła | włoskie |
Pieprz kolorowy Prymat w młynku | |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | |
Cebula suszona Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: