Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Bruschetty po mojemu

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

bagietka 2 szt
masło czosnkowe
pieczarki
szynka
ser żółty
papryka

Przepis i sposób przygotowania na: Bruschetty po mojemu

Kroki postępowania

1
Bagietke kroimy pod skosem na kromeczki. Smarujemy kazda z nich maslem czosnkowym. Ja posmarowalam rowniez po bokach by byla bardziej miekka.
Krok 1 - Bruschetty po mojemu foto
2
Pokrojone i ugotowane pieczarki kladziemy na buleczki. Nastepnie kladziemy pokrojona w kosteczke szynke i papryke. Pieczemy w piekarniku tak by sie lekoo zrumienilo
Krok 2 - Bruschetty po mojemu foto
3
pod koniec pieczenia wkladziemy ser żółty zestarty na tarce by sie rozpuscil.
Krok 3 - Bruschetty po mojemu foto
4
Bruschetty swietnie smakuja na cieplo jakk i na zimno:)
Krok 4 - Bruschetty po mojemu foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Beata23 13.04.2014 20:26
pysznie wygądają
gacopierz23 12.04.2014 20:53
smaczne, ale ja wolę na ciepło
berys18 13.09.2013 17:43
bardzo fajny pomysł
reniatka 13.09.2013 17:34
meega smakowite
sylwia_mc 13.09.2013 17:23
Pięknie wygląda
Aleksandra/Olcia 13.09.2013 17:14
wow ale apetyczne
bietka 13.09.2013 16:09
wygladają pysznie :)
iwi 13.09.2013 15:49
Należy Ci się pochwała,fajne danie
rafał5 13.09.2013 15:28
fajnie wygląda.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak