Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Bruschetta z tuńczykiem

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

bagietka
oliwa
pietruszka zielona
ząbek czosnku
tuńczyk w sosie własnym
oliwki czarne
parmezan

Przepis i sposób przygotowania na: Bruschetta z tuńczykiem

Oliwę rozetrzeć z posiekaną natką pietruszki i ząbkiem czosnku. Bagietkę pokroić, polać wcześniej przygotowaną oliwą. Podpiec w średnio nagrzanym piekarniku. Na gotowych grzankach ułożyć kawałki tuńczyka, posiekane oliwki i bardzo cienkie kawałki parmezanu.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Internetowa Kuchnia 29.03.2015 13:58
super smaczne
w mojej kuchni 29.03.2015 04:13
smaczne chrupiące chlebki
erym 28.03.2015 22:21
super pomysl, brawo!
luna76 28.03.2015 20:00
mmmm, apetycznie :)
Ania67 28.03.2015 19:53
moje smaki
olkaaa 28.03.2015 18:34
Chętnie spróbuję.
norweska20 28.03.2015 18:33
chętnie bym zjadła
Adamorek 28.03.2015 18:25
idealna przekąska
aginaa 28.03.2015 17:26
smaczne danie
Joannasz3190 28.03.2015 17:16
Pyszności :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak