Składniki:
bulion | (2 litry) warzywny lub woda |
botwinka | 2 pęczki |
marchewka | 3 szt |
ocet | 1 łyżka |
cukier | 1 łyzka |
kostka rosołowa | 1 szt |
śmietana 18 proc | 3 łyżki |
przyprawa do potraw Kucharek | 1 łyżeczka |
jajko | 4 szt |
ziemniaki | 5 szt |
bulion | (2 litry) warzywny lub woda |
botwinka | 2 pęczki |
marchewka | 3 szt |
ocet | 1 łyżka |
cukier | 1 łyzka |
kostka rosołowa | 1 szt |
śmietana 18 proc | 3 łyżki |
przyprawa do potraw Kucharek | 1 łyżeczka |
jajko | 4 szt |
ziemniaki | 5 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: