Składniki
kostka
g
kg
gramów
gniazda
gniazd
ml
duża łyż.
dużej łyż.
mała łyż.
łyżeczka
łyżka
szklanka
-
marchew
1 szt -
pietruszka
1 szt -
seler
1/2 szt -
pieczarki
500 g -
cebula
2 szt -
ząbki czosnku
2 szt -
papryka czerwona
2 szt -
por (biała część)
1 szt -
ogórek kiszony
4 szt -
mięso wieprzowe
500 g -
parówki
3 szt -
przecier pomidorowy
1 mały słoik -
mąka
1 łyżka -
olej
-
sól do smaku
-
pieprz
-
Papryka słodka mielona Prymat
-
Papryka ostra mielona Prymat
-
Majeranek suszony Prymat
Przepis i sposób przygotowania Bolońska zupa
Kroki postępowania

Podsmażyć na oleju





Komentarze (3)
Nie masz konta? Zarejestruj się