Boczek z grilla

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • czosnek

    4 ząbki
  • boczek

    50 surowy bez kości
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Boczek kroimy w plasterki. Czosnek przepuszczam przez praskę i smaruję nim boczek z jednej strony. Z drugiej strony posypuję przyprawą do grilla Prymat. Takie plasterki boczku grilluję na złoty kolor. Można zjeść z chlebem. Smacznego.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (4)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
agnieszka214 16.12.2012 11:23
prosty i fajny
Magda60 02.09.2012 22:19
lubie taki boczus
Justyna Jussstiii 19.07.2012 10:38
ekstra
Monika111 16.07.2012 07:42
Mój mąż uwielbia taki! :)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat