Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Boczek w cieście francuskim

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ciasto francuskie
boczek

Przepis i sposób przygotowania na: Boczek w cieście francuskim

Kroki postępowania

1
Plastry boczku podsmażyć z obu stron.
Krok 1 - Boczek w cieście francuskim foto
2
Ciasto francuskie pokroić na paski i owinąć w nie podsmażony boczek.
Krok 2 - Boczek w cieście francuskim foto
3
Piec około 20 minut w 200 stopniach. Szybkie i proste a takie smaczne :)
Krok 3 - Boczek w cieście francuskim foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Aannkaa82 09.10.2013 19:33
Genialne płączenie, to nie może być niesmaczne :)
TEtalicha 10.02.2013 21:15
super, ja zawsze boczek układam wzdłuż i zwijam w rulon a potem dzielę na mniejsze krazki i wychdozą takie ślimaczki
kamyk 14.01.2013 14:04
prosto a jak smacznie
monisia1977 13.12.2012 06:31
fajne
kasiaw 12.12.2012 20:51
wygląda smakowicie
ilka_86 12.12.2012 20:48
pyszności
kokoszka
kokoszka 12.12.2012 20:47
dobre
gosia561 12.12.2012 20:39
ale fajne
Marta1986 12.12.2012 19:56
pycha
gosia56 12.12.2012 19:48
ciekawe.
ewka1978 12.12.2012 19:38
smaczny
Sylwia26 12.12.2012 18:58
pychotka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak