Boczek w cieście francuskim

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • ciasto francuskie

  • boczek

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Kroki postępowania

Krok 1 - Boczek w cieście francuskim foto
Plastry boczku podsmażyć z obu stron.
Krok 2 - Boczek w cieście francuskim foto
Ciasto francuskie pokroić na paski i owinąć w nie podsmażony boczek.
Krok 3 - Boczek w cieście francuskim foto
Piec około 20 minut w 200 stopniach. Szybkie i proste a takie smaczne :)

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (12)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Aannkaa82 09.10.2013 19:33
Genialne płączenie, to nie może być niesmaczne :)
TEtalicha 10.02.2013 21:15
super, ja zawsze boczek układam wzdłuż i zwijam w rulon a potem dzielę na mniejsze krazki i wychdozą takie ślimaczki
kamyk 14.01.2013 14:04
prosto a jak smacznie
monisia1977 13.12.2012 06:31
fajne
kasiaw 12.12.2012 20:51
wygląda smakowicie
ilka_86 12.12.2012 20:48
pyszności
kokoszka 12.12.2012 20:47
dobre
gosia561 12.12.2012 20:39
ale fajne
Marta1986 12.12.2012 19:56
pycha
gosia56 12.12.2012 19:48
ciekawe.

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat