Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Boczek marynowany w bulionie

2.0
(1)
Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

boczek 0,5 kg
bulion
majeranek

Przepis i sposób przygotowania na: Boczek marynowany w bulionie

Kroki postępowania

1
Boczek kroimy w plastry. Wrzucamy do miski, którą można zamknąc. Wlewamy rozrobiony bulion (najlepiej cielęcy). i zamykamy miskę. Po 24 h wyciągamy miskę i boczek.
Krok 1 - Boczek marynowany w bulionie foto
2
na rozpalony grill wrzucamy boczek. Natychmiast posypujemy go majerankiem. Z jednej i drugiej strony
Krok 2 - Boczek marynowany w bulionie foto
3
i gotowe. Smacznego
Krok 3 - Boczek marynowany w bulionie foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

John30 02.09.2012 11:48
ekstra

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak