Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Boćwina z grillowaną kiełbaską i pomidorami

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

boćwina 1 garść
suszone pomidory 5 szt
awokado 1 szt
pomidorki cherry 10 szt
koperek
polewa gastronomiczna
olej rzepakowy
kiełbasa 25 dag
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Boćwina z grillowaną kiełbaską i pomidorami

Liście boćwiny myjemy i osuszamy. Układamy na talerzach . Kiełbasę kroimy w plasterki i grillujemy. Awokado obieramy wyciągamy pestkę i kroimy w paseczki dodajemy do sałatki. Układamy plasterki usmażonej kiełbaski. Pomidorki kroimy na pół, pomidory suszone odcedzamy z oleju. Sałatkę solimy , dodajemy koperek, pieprz do smaku. Wykończamy polewa gastronomiczną na bazie octu balsamicznego.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

stokrotka 28.06.2013 22:16
coś dla mnie!
migotka28 28.06.2013 21:59
musze spróbowac liści boćwiny bo nie jadłam nigdy

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak