Składniki:
bób | 500 g |
fasolka szparagowa | 30 dag |
sok z cytryny | 2 łyżki |
sól do smaku | |
masło | 1 łyżka |
Musztarda rosyjska Prymat | 2 łyżeczki |
ocet winny | 1 łyżka |
czosnek ząbki | 2 |
tymianek | 1 łyżeczka |
bób | 500 g |
fasolka szparagowa | 30 dag |
sok z cytryny | 2 łyżki |
sól do smaku | |
masło | 1 łyżka |
Musztarda rosyjska Prymat | 2 łyżeczki |
ocet winny | 1 łyżka |
czosnek ząbki | 2 |
tymianek | 1 łyżeczka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: