Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Bitki wieprzowe w kiszonej kapuście.

2.0
(3)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

schab bez kości 0.5kg
marchew 2
cebula 1
kminek
sól
pieprz
mąka 2-3 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Bitki wieprzowe w kiszonej kapuście.

SCHAB KROIMY NA PLASTRY,LEKKO SPŁASZCZAMY,DOPRAWIAMY Z OBU STRON PIEPRZEM,VEGETĄ.OBTACZAMY W MĄCE.OBSMAŻAMY NA GORĄCYM OLEJU.
CEBULĘ KROIMY W DROBNĄ KOSTECZKĘ,LEKKO RUMIENIMY I DODAJEMY PODSMAZONE KOTLETY.
DODAJEMY KAPUSTĘ I MARCHEWKĘ STARTĄ NA TARCE O DUŻYCH OCZKACH.WLEWAMY BULION,POSYPUJEMY KMINKIEM I DUSIMY POD PRZYKRYCIEM OKOŁO 30-40 MIN.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Cranberry 25.01.2014 08:15
napewno pyszne :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak