Biszkopt z wiśniami

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • Biszkopt

  • budyń śmietankowy

    1 paczka
  • margaryna

    10 dag
  • kompot wiśniowy

    1
  • cukier

  • cukier puder

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Upiec grubszy biszkopt.Jak będzie zimny przekroić na pół.
Odmierzyć 0,5 litra soku z wiśni, pocukrzyć i ugotować budyń. Gdy ostygnie zmiksować z margaryną.
Przełożyć biszkopt kremem i posypać cukrem pudrem.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
m1monika 13.09.2011 17:52
świetny;)
ziutula 10.09.2011 17:13
no faktycznie ciacho z innej bajki a KASIA ma za friko 10 pkt....
motomaniak 21.08.2011 23:27
super

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat