Przepis i sposób przygotowania na: biszkopt z truskawkami
masa: ucieramy na puch dodajemy cukier i mieszamy z serkami. Gotową masę przekładamy na ostudzony biszkopt na to kładziemy przekrojone na połowę truskawki i zalewamy tężejąca galaretką
jajko | 5 szt |
mąka | 0,5 szkl |
mąka ziemniaczana | 0,5 szkl |
cukier | 0,70 szkl |
proszek do pieczenia | 1,5 łyzeczki |
masło | 2 szt |
galaretka truskawkowa | 4 szt |
truskawki świeże | 1 kg |
cukier puder | 0,5 szkl |
serek homogenizowany | 3 (waniliowy) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: