biszkopt makowy

biszkopt makowy

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

gniazd

gniazda

dużej łyż.

duża łyż.

ml

mała puszka

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • cukier

    1 szkl
  • białko

    1 szkl
  • mąka

    1 szkl
  • mak

    1 szkl
  • proszek do pieczenia

    1 op
  • margaryna

    1/2 szkl
Wyślij składniki na:

Przepis i sposób przygotowania biszkopt makowy

ubić pianę z białek. dodać cukier, mak, mąkę, proszek do pieczenia. wymieszać. na końcu wlać roztopiony tłuszcz. piec w piekarniku w 180 stopniach przez 30 minut.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat